Általánosságban

Szakmai bibliotéka

Bemutatkozás

Oldalajánló

Keleti Asztrológia

Esettanulmányok / Sikertörténetek

"Az ember és a világ kölcsönös egyensúlyban áll." Kínai bölcsesség

Alex, 14 éves

"Alexről általánosságban elmondható, hogy alapvetően jang személyiségről beszélhetünk, amely tulajdonság a váratlan helyzetekben (Segítség terület), az alkotásaiban és a sikerhez fűződő viszonyában kap hangsúlyt. A jines tulajdonságai a szándékaiban, felelős viselkedésében, érzelmeiben és a tanulásban nyilvánulnak meg."

Piroska, 60 éves

"Alapjellemzők alapján a személyiségről általában elmondhatjuk: éles eszű, gondolkozó személyiség, aki sok segítséget vár másoktól. Türelmetlen és elégedetlen jellemét a más emberekkel vállalt közösség tudja oldani. A tökéletesség keresése és megvalósítása fontos az életébe. Kedveli a szellemi kihívásokat. Időnként jól érzi magát egyedül."

Júlia, 35 éves

"Pár évvel ezelőtt megcsináltattam a keleti asztrológiai elemzésemet, mert kíváncsi voltam, hogy tud-e nekem valami újat mondani. Tudott.
Az ember önmagát úgy, ahogy ismeri, vannak tulajdonságok, amiket elfogadott, és vannak, amikkel együtt kell élnie. Gyakorolunk magunkban önkritikát, de nem tudjuk, hogy hol a határ, mikor veregethetjük meg saját vállunk, vagy mikor korholjuk le magunkat.
Az elemzés segített felismerni, hogy az egyes élethelyzetekben miért éppen úgy viselkedek és milyen tudatos viselkedéssel javíthatok helyzetemen."

Péter, 20 éves

"A személyiség elemzéséről a súlypontozás tükrében a következőket tudjuk elmondani: a hírnév, a haszon szempontjából a személyiség a külső segítségre támaszkodik, főleg azoktól várja el, hogy segítsék, akikkel kapcsolatban már van tapasztalata ezen a téren. A kritikus viselkedése gátolja jó hírnevének kialakulását, optimista viselkedése segíti. Az anyagi javakra akkor számíthat, ha felhagy elégedetlen viselkedésével."

György, 49 éves

"Gazdagság terület a személyiség: Jang, jelentése: életelvek, szellemiség lényege, férfi lényeg.
A bölcs gyakorolja: az Önuralom erényét.
Viselkedését meghatározza:
   Föld: Átmenet, pihenés, hűségesség.
   Fém: Ősz, hanyatlás, összeszedettség, határozottság, igazságosság.
A lehetőségeit a tapasztalataira támaszkodva tudja kiaknázni. Terveit akkor tudja sikerre vinni, ha elégedetlenségét féken tartja."

Sára, 29 éves

"Kisbabánkat vártuk, amikor találkoztam a feng-shuival és így a keleti asztrológiával.
Kértem, hogy készítsék el a születendő gyermekem elemzését, de a csillagok állásához a megszületés pillanata kell, így már többszörösen nagyon vártuk a babánk megszületését.
Érdekes volt olvasni, és beszélgetni a pár hetes csecsemőnk személyiségéről. Tanácsot kaptam abban, hogyan is segíthetem a későbbiekben gyermekem tanulmányát, milyen sport lenne neki a legideálisabb, milyen személyiség jegyeket fog hordozni, amelyek már pár hetesen fel is ismertem."

 

"Mások legyőzéséhez erő kell, de önmagunk legyőzéséhez belső erősség." Lao-ce

 

Keleti Asztrológia logo
Adatvédelmi Tájékoztató   |    Jogi Nyilatkozat   |    Impresszum   |    Cookie (Süti) Kezelési Szabályzat
2000-2021. www.KeletiAsztrologia.hu minden jog fenntartva!     ||     Írj nekünk!